Logo CEDROEl Gremi d’Editors de Catalunya ha organitzat, juntament amb CEDRO (Centro Español de Derechos Reprográficos), un seminari web per informar del seu servei antipirateria SAR (Servei Automàtic de Report). El SAR és un identificador de contingut d’obres mitjançant la creació i comparació d’empremtes digitals. Funciona a través d’una App, d’una API o a través d’un servidor SFTP. És segur, senzill i no té cost.

Aquesta sessió informativa tindrà lloc el dia 10 de febrer (dimecres), a les 16.00h, per videoconferència a través de la plataforma ZOOM.

PONENT: Pedro Sánchez, Departament de Socis de CEDRO.

NOTA IMPORTANT: Per tal de garantir una correcta organització de l’acte, és imprescindi­ble que feu la inscripció telemàtica mitjançant el botó “INSCRIPCIÓ”, indicant el correu electrònic on voleu rebre l’enllaç per connectar-se a la sessió.

Formulari d’inscripció a la sessió:

El termini per inscriure’s acaba a les 14.00h del 10 de febrer. Abans de les 16.00h rebreu un correu electrònic amb un enllaç per incorporar-vos a la sessió en línia.

La sessió està dirigida exclusivament a les editorials associades al Gremi d’Editors de Catalunya i a l’Associació d’Editors en Llengua Catalana.

Pàgina web de CEDRO: