LOGO-ICECDimarts, 21 de febrer a les 10h per videoconferència a través de la plataforma Zoom

L’Institut Català de les Empreses Culturals ha organitzat des de l’Àrea de Públics una sessió informativa per presentar la línia de subvenció per a projectes de pòdcast culturals i ficció narrativa; conjuntament amb la d’implementació d’eines tecnològiques pel desenvolupament d’audiències.

La línia de subvenció per a projectes de pòdcast culturals i ficció narrativa s’adreça a projectes de temàtica cultural, però també de ficció narrativa.

Pel que fa a la línia d’implementació d’eines tecnològiques, ofereix la possibilitat d’adquirir i implementar noves eines de fidelització i creació de comunitats que us permetin millorar el coneixement que teniu sobre el vostre públic. D’aquesta manera podreu entendre el comportament dels usuaris, oferir experiències i interactuar amb les seves expectatives, d’acord amb les necessitats de les persones.

PROGRAMA:

  • 10:00 h – Benvinguda i breu introducció de l’Àrea de Públics

  • 10:00 h – Presentació subvenció per a projectes de pòdcast culturals i de ficció narrativa en català i/o occità (consultar bases)

  • 10:45 h – Presentació subvenció per adquirir o implementar eines tecnològiques de fidelització i creació de comunitats per executar plans de desenvolupament d’audiències per a la cultura (consultar bases).

Es durà a terme de manera virtual a través de la plataforma Zoom i l’accés és lliure, inscripció prèvia (fins al 20/02 a les 14 h), a través del següent enllaç.

Per tal que la sessió sigui més àgil i profitosa, recomanem consultar abans les bases. Podeu fer arribar, prèviament, els dubtes i preguntes que tingueu enviant un correu electrònic a publics.icec@gencat.cat i els procuraran resoldre durant la sessió.

Dubtes i preguntes prèvies a la sessió: