El passat divendres, 27 de març, al matí, va tenir lloc la sessió online amb els assessors fiscals del Gremi d’Editors, Durán-Sindreu. Un total de 133 persones van participar en el webinar on els assumptes objectes d’explicació i debat van ser:

  • El finançament públic i privat, ajudes i liquiditat a les empreses.
  • Les mesures i qüestions laborals urgents a emprendre.
  • Precs i preguntes.

· Fes clic aquí per descarregar la sessió online

Recordeu que teniu els assessors laborals i fiscals del Gremi d’Editors a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte. Més informació aquí

Assessor fiscal (Durán-Sindreu):

LOGO DURAN SINDREUEls serveis d’assessorament fiscal integren l’àrea d’especialització que històricament ha definit els nostres serveis professionals.

L’Àrea Tributària de Durán-Sindreu posa a la vostra disposició una àmplia varietat de serveis d’assessorament tributari, recorrent o específic, avalats per la seva contrastada experiència i capacitat per adaptar-se a les necessitats de cada client. Durán-Sindreu té una estreta relació amb el Gremi d’Editors de Catalunya des de fa més de 10 anys la qual cosa fa que coneguin amb profunditat les particularitats del sector editorial.

Els seus serveis en aquesta matèria estan clarament enfocats a l’optimització de la càrrega fiscal dins de les alternatives que ofereix la normativa tributària vigent en cada moment, aportant el coneixement i l’experiència necessaris per afrontar amb garanties la sempre complexa i canviant normativa fiscal.

Tenint en compte que bona part dels professionals de Durán-Sindreu tenen una acreditada experiència docent, la realització de sessions de formació “in company” sobre els temes que preocupen als agremiats és una altra de les seves tasques.

Tanmateix, el despatx també posa a la vostra disposició les següents àrees de pràctica professional:

  • Processal
  • Mercantil
  • Laboral
  • Propietat intel·lectual

Més informació: