El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria ha finalitzat!

Des de l’Institut de Cultura de Barcelona ens informen que s’ha obert el termini de presentació de sol·licituds de la Convocatòria de subvencions per a inversions en espais de creació, llibreries i cinemes 2022, que incorpora la Modalitat D: Llibreries i editorials – Diada de Sant Jordi 2022, destinada a fer front a les despeses d’adquisició de material expositiu propi per la venda a l’exterior que hagués quedat malmès durant la Diada de Sant Jordi 2022.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el dia 20 de juliol de 2022!

Consultes:

Correu-e: subvencions_ICUB@info.barcelonacultura.cat

subvencions-llibreria

S’ha iniciat el període de presentació de sol·licituds a la Convocatòria de subvencions per a inversions en espais privats de creació, llibreries i sales de cinema 2022

Benvolguts i benvolgudes,

Des de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) us informem que avui, dimecres 22 de juny, s’ha iniciat el període de presentació de sol·licituds a la Convocatòria de subvencions per a inversions en espais privats de creació, llibreries i sales de cinema que realitzin la seva activitat a la ciutat de Barcelona.

La finalitat d’aquesta convocatòria és donar suport al finançament de projectes que tinguin com a objectiu la rehabilitació, la modernització i la dotació d’equipament tècnic.

Modalitats de la convocatòria

  • Modalitat A: Espais independents de creació, experimentació, difusió i exhibició artística i cultural
  • Modalitat B: Espais de Cultura Viva
  • Modalitat C: Llibreries
  • Modalitat D: Llibreries i editorials – Diada de Sant Jordi 2022
  • Modalitat E: Sales de cinemes amb 7 sales d’exhibició o menys

Qui pot sol·licitar l’ajut?

Podran optar a aquesta subvenció les persones físiques o jurídiques legalment constituïdes, titulars de la gestió dels espais beneficiaris de les subvencions, amb el títol habilitant corresponent (llicència d’activitat o comunicació d’obertura), si s’escau.

Termini de presentació de sol·licituds

Del 22 de juny al 20 de juliol de 2022, ambdós inclosos.

Forma de presentació

Període d’execució de les inversions

De l’1 de gener de 2022 al 30 de setembre de 2023

Les subvencions concedides, s’hauran de destinar a finançar projectes d’inversions iniciats o que s’iniciïn durant l’any 2022, o que estiguin previstos per a l’any 2023, i que finalitzin abans del 30 de setembre de 2023.

Informació de la convocatòria

Rebeu una cordial salutació,

Direcció de Teixit Cultural
Institut de Cultura de Barcelona