En aquests moments d’adaptació, el Gremi d’Editors de Catalunya segueix compromès amb la formació més que mai. Per això estem treballant per reprendre la formació bonificada en format de teleformació.

Mentrestant des del Gremi d’Editors de Catalunya volem continuar amb la formació online. Organitzem el taller pràctic de formació, «Com fer presentacions i elements gràfics amb Piktochart», una eina que permet crear presentacions efectives.

Dades del curs: Piktochart

  • Durada: 3 hores
  • Periodicitat: una sessions
  • Dates: dimecres 13 de maig de 2020
  • Horari: de 16.00h a 19.00h

Objectius:

Familiaritzar-se amb una eina online que ens permetrà realitzar presentacions efectives. Aprendre a endreçar la informació amb elements (colors, tipografies, gràfics).

Descripció del programa:

En aquesta microformació aprendreu a presentar la informació gràficament d’una manera clara, simple, visual i dinàmica per afavorir l’assimilació dels continguts i així arribar a més persones.

Utilitzareu el Piktochart, una eina online que permet realitzar elements gràfics amb gran facilitat. Afegirem en­llaços a web i correu. Anirem alternant teoria i pràctica.

Ponent:

Mònica Gil. La seva faceta laboral està centrada en el sector cultural i de la formació, tant online com presencial. Ha treballat per a editorials, discogràfiques de música clàssica i agències de publicitat.

Preus:

  • Import associat: 25 euros
  • Import no associat: 50 euros

Instruccions de connexió:

Utilitzarem la plataforma ZOOM Cloud Meetings, que és una aplicació gratuïta de videotrucada que es descarrega pel mòbil (Apple Store / Google Play) i també per l’ordinador o tauleta. Aquesta aplicació l’haureu de descarregar per tenir accés al servei.

Abans de l’inici del curs us farem arribar al correu electrònic que ens hagueu facilitat, un enllaç directe per connectar a la formació online, també una ID i una contrasenya per si connecteu directament a Zoom. Comproveu els requisits del sistema (àudio i vídeo) per evitar problemes de connexió. Connecteu-vos quan rebeu les instruccions , 15 minuts abans de l’inici, per comprovar que tot funciona correctament.

Funcionament de les classes:

  • S’iniciarà la sessió amb puntualitat
  • Es farà una petita pausa de 10 a 15 minuts a les 18.00h

Inscriu-te!

Feu clic sobre el següent botó d’enllaç per formalitzar la vostra inscripció a “Com fer presentacions i elements gràfics amb Picktochart”: FORMULARI