Academia de las artes y las ciencias cinematográficas de EspañaL’ICEX i la Academia de Cine organitzen una taula rodona amb el títol «Del libro a la pantalla: la oportunidad de la adaptación literaria», que tindrà lloc el dia 20 de setembre, a Madrid. La jornada està principalment dirigida a editors, agents literaris i productores audiovisuals i s’hi tractaran estratègies de posicionament en el mercat per a editorials, eines per al procés de transformació de les obres, aspectes legals a considerar per ambdós sectors i casos d’èxit d’adaptacions literàries al cine i a la televisió.

ORGANITZEN:

Europa Creativa España
ICEX España Exportación e Inversiones
Academia de Cine

LLOC: Academia de Cine (Zurbano, 3 de Madrid)

HORARI: de 10.00h a 13.00h

TAULA RODONA:

Isabelle Fauvel, consultora en adaptacions literàries a l’audiovisual. Initiative Film
Gerardo Herrero, productor. Tornasol Films
Antonio Muñoz Vico, advocat, especialista en Propietat Intel·lectual. Despatx Garrigues
Déborah Albardoned, agent literària. Albardonedo Agencia Literaria

Europa Creativa MediaModerador: Peter Andermatt, director Oficina MEDIA España

A continuació, Europa Creativa i ICEX presentaran breument els ajuts i eines per a la venda de drets de traducció i la promoció d’obres literàries europees de ficció.

REUNIONS BILATERALS: A la tarda, la consultora Isabelle Fauvel estarà disponible per a mantenir reunions personalitzades amb els assistents. Els interessats cal que ho indiquin en el moment de la inscripció.

INSCRIPCIÓ: Abans del 15 de setembre de 2017

Entrada lliure fins a completar l’aforament.

Cal realitzar la inscripció per correu electrònic a info@oficinamediaespana.eu indicant la raó social i activitat de l’empresa, així com el nom, cognom, número de DNI i càrrec de la persona que hi assistirà.

Més informació: