La plataforma creada per CEGAL disposa de més d’un milió i mig de títols per a la venda

Des d’avui, 20 d’octubre, les llibreries han començat el procés d’activació de comerç en línia dins de la plataforma Tots els teus llibres (TTL).

Això vol dir que ja serà possible la venda directa al client final, i que es completen les quatre funcionalitats amb les que ha estat dissenyada la nova TTL: comerç electrònic, consulta bibliogràfica, interacció amb l’usuari i difusió cultural.

A mesura que les llibreries es vagin activant, CEGAL anirà informant sobre l’evolució del servei i de les campanyes de difusió que posaran en marxa.

Todostuslibros.com és una plataforma amb un model únic en el sector, que presenta, a més, diferències notables amb altres projectes similars a nivell internacional.

Això és així no només per les quatre opcions que presenta (comerç, consulta, difusió i comunitat), sinó perquè el control està en mans de les petites i mitjanes llibreries independents que poden decidir en tot moment el seu nivell de participació (reserves, venda, etc).

Té, a més, una filosofia participativa amb la implicació de tots els actors de la cadena de el llibre i no s’ha concebut com una empresa amb ànim de lucre sinó com una palanca de desenvolupament i millora de les llibreries adherides.

Al llarg dels anys, todostuslibros.com ha tingut un comportament ascendent i en aquest moment presenta unes dades molt prometedors, amb més de 70 mil usuaris únics al dia, una previsió de finalitzar 2020 amb 80 milions de pàgines visitades, i 26.175 usuaris registrats a dia d’avui, que ja poden comprar, reservar, enviar xecs-regal, seguir l’actualitat de les llibreries o crear prestatgeries amb els seus llibres favorits.

Des del CEGAL afirmen que aquestes dades permeten iniciar aquest camí amb el convenciment que han creat una eina necessària i útil, que apropa al consumidor digital però que també respecta la seva essència i els seus principals valors, com són la diversitat llibretera, l’atenció personalitzada, la bibliodiversitat i el paper cultural.

L’altra novetat fa referència a la presentació de la campanya del Dia de les Llibreries 2020, que celebraran el proper 13 de novembre. La campanya té cinc punts forts i un d’ells serà la presentació als usuaris de Todos Tus Libros.

Més informació: