Els abonaments són vàlids a tot tipus d’activitats culturals, com ara teatre, concerts, cinema, compra de llibres o festivals d’estiu.

L’Ajuntament de Barcelona reedita el Bonus Cultura, un abonament vàlid a la gran majoria d’activitats i establiments culturals de la ciutat, com ara teatre, concerts, cinema, compra de llibres o festivals d’estiu. L’usuari paga una part de l’import i l’Ajuntament de Barcelona en subvenciona una altra.

Vist l’èxit de l’edició anterior, tant entre els ciutadans com pel món cultural, ara s’introdueixen dues modalitats d’abonaments. N’hi haurà de 15 euros (l’Ajuntament n’hi afegeix cinc) i de 30 euros (l’Ajuntament n’hi afegeix 10). Els responsables de la inciativa esperen poder repartir entre 100.000 i 150.000 Bonus Cultura.

El pressupost de l’Ajuntament és d’un milió d’euros, però el regidor de Turisme i Indústries creatives, Xavier Marcé, explica que el retorn pel sector cultural pot arribar als sis o set milions.

El Bonus Cultura es pot comprar per internet fins al 30 d’abril. Se’n poden comprar tants com es vulgui, tenen una durada d’un any sencer i si cal es poden acumular en una mateixa compra. És a dir, com més despesa cultural es fa mitjançant el Bonus Cultura, més gran és l’estalvi pel ciutadà.

Més informació: