Dins del marc de participació en el pla de formació contínua del Conforcat, oferim el curs Desenvolupament de productes editorials multimèdia. Es tracta d’un curs presencial de gairebé 5 mesos de durada, que tindrà lloc entre l’1 de Març i el 30 de Juliol de 2016, i està adreçat a treballadors, autònoms i aturats. Com sempre, tindran prioritat els treballadors de les empreses associades i cal recordar que és 100% subvencionat.

Objectiu i temari del curs:

L’objectiu del curs és aprendre a desenvolupar productes multimèdia a partir de projectes editorials, destinats a entorns web o suports físics digitals, determinant-ne els aspectes de funcionalitat, interacció i usabilitat, definint-ne la seva arquitectura, realitzant el disseny dels elements gràfics i multimèdia necessaris per a obtenir el producte, gestionant i controlant la qualitat del producte editorial multimèdia.

El temari estarà repartit en 5 mòduls amb un total de 570 hores lectives, on s’inclouen pràctiques professionales no laborables (80h).

  1. Projectes de productes editorials multimèdia (90 h)
  2. Disseny de productes editorials multimèdia (110h)
  3. Implementació i publicació de productes editorials multimèdia (210h)
  4. Gestió de la qualitat de productes editorials (80h)
  5. Mòdul de pràctiques professionals no laborables (80h)

Dades bàsiques:

  • Dates: 01/03/2016 al 30/07/2016
  • Horari: De dilluns a divendres de 16.30h a 21.30h
  • Modalitat: presencial
  • Lloc: Escola Antoni Algueró. Parlament Català 1-3, Sant Just Desvern.

Més informació:

Inscripcions:

Queden poques places per la qual cosa es recomana inscriure’s com més aviat millor a través del formulari que trobareu en el següent enllaç: