bolonia_2015La Fira del Llibre Infantil de Bolonya, considerada la fira més important del món en aquesta categoria, tindrà lloc del 4 al 7 d’abril de 2016, amb Alemania com a país convidat d’honor.

Un any més, i ja en van 53, esdevindrà el punt de trobada d’il·lustradors, autors, expositors, professors i visitants de més de noranta-cinc països del món. Per això, des del Gremi d’Editors de Catalunya estem organitzant una acció semblant a les que es va fer per la fira de Frankfurt o Londres perquè tots els agremiats que ho desitgin puguin visitar la fira.

A continuació, es detallen les condicions del viatge negociades amb Viajes El Corte Inglés:

Anada: 5 d’abril de 2016 (sortida de BCN a les 06.45h -arribada a les 08.30h-)

Hotel: Hotel Aemilia Bologna Centro**** – www.aemiliahotel.it/es

Tornada: 6 d’abril de 2016 (sortida a les 19.50h -arribada a BCN a les 21.35h-)

Preu: 595,00 euros per persona, aproximadament *

El preu inclou bitllet d’avió en línia regular (Ryanair), trasllat aeroport-fira-aeroport i una nit d’hotel en habitació d’ús individual, amb esmorzar inclòs.

Si estàs interessat en assistir, pots fer la teva reserva fins el dia 11 de gener, enviant un mail a la secretaria del GEC indicant les següents dades de la persona que viatjarà:

  • Nom i cognoms (tal com apareixen en el DNI)
  • Número de DNI
  • Editorial
  • Telèfon mòbil
  • Correu electrònic
* El preu és aproximat perquè els imports dels bitllets d’avió oscil·len. No està inclosa l’acreditació a la fira (l’any passat, 55 euros) ni les taxes aèries ni la City Tax (5 euros) que s’abona directament a l’hotel.
** En cas que no s’aconsegueixi un nombre suficient d’interessats no es podrà realitzar aquesta acció i es comunicarà oportunament als interessats perquè puguin organitzar-se el viatge pel seu compte.