LondonBookFairEntre els dies 12 al 14 d’abril tindrà lloc al recinte Olympia la 44a edició de The London Book Fair, la Fira de Londres, una de les més prestigioses del món editorial del panorama internacional. És el punt de trobada de més de 1.500 expositors de 60 països, més de 25.000 visitants professionals i ofereix més de 250 events i seminaris pels assistents.

Aquest any la FGEE finalment no participarà amb un estand col·lectiu, però l’organització de la fira ha habilitat un pavelló espanyol perquè tots aquells editors que hi estigueu interessats pugueu disposar d’un espai exclusiu on mostrar els vostres productes i rebre els vostres clients. Aquest pavelló està situat dins la zona internacional i dóna al passadís principal on es troba l’entrada principal al recinte.

Els estands són de 25,5m2 i inclouen un mòdul d’exposició amb prestatgeries, un espai per a posar el rètol amb el nom de l’editorial i una taula amb cadires. El cost és de 1.000 £ i, a banda, de l’espai, també inclou l’acreditació com a expositor, la presència al catàleg de la fira i al web, i un mailing dedicat a tots els expositors de la London Book Fair on es farà difusió de la vostra editorial, amb una breu ressenya i amb un vincle al web o a la pàgina que desitgeu.

 

Per a reservar un espai, us heu de posar en contacte el més aviat possible amb la nostra interlocutora a la fira.

Contacte:

Més informació: