Fira de Frankfurt

© Alexander Heimann/Frankfurt Book Fair

La Fira de Frankfurt 2016 (Frankfurter Buchmesse)  celebrarà la seva 68a edició del 18 al 23 d’octubre, tenint com a països convidats als Països Baixos i Flandes. La de Frankfurt és considerada la cita més rellevant d’Europa del món editorial, i una de les millors del món. Al 2015 va reunir 7.100 expositors procedents de 100 països, més de 500 agències literàries i una assistència de 270.000 visitants.

La Federación de Gremios de Editores de España (FGEE), que participarà com en anys anteriors un stand col·lectiu que comptarà amb el patrocini de la Secretaria d’Estat de Cultura, ha ampliat el període d’inscripcions fins el 29 de febrer perquè tots aquells editors que hi vulguin participar puguin presentar les seves sol·licituds.

La idea de la FGEE és ampliar l’espai d’exposició, mantenint la bona ubicació de 2015, amb un stand de nou disseny, que serveixi com a punt de trobada dels editors i altres agents del sector (editors estrangers, distribuïdors, agents literaris…

Serveis que ofereix la FGEE:

  • Abans de la Fira: Disseny, planificació i organització global de l’assistència a la Fira, transport de llibres i catàlegs sense cost,  inserció al catàleg firal sense cost, tramitació del passi firal, enviament d’informació sobre la fira i sobre ofertes de viatge i allotjament, comunicació i promoció de la participació espanyola a les Embaixades, Oficines Comercials i Culturals, notes de premsa…
  • Durant la Fira: Muntatge i col·locació de llibres i catàlegs, atenció de l’stand amb personal de la FGEE i hostesses contractades a Frankfurt, servei de WiFi a l’stand, magatzem per als co-expositors, neteja, i café.
  • Després de la Fira: Desmuntatge i enretirada de llibres, i enviament als expositors dels missatges deixats a l’stand durant la seva absència.

 

Com participar-hi?

Les editorials que hi vulguin participar hauran d’enviar la fitxa de participació en la modalitat que correspongui (mòdul individual o mòdul a compartir).

S’ha d’efectuar el pagament total de l’import, mitjançant un taló nominatiu al Gremi d’Editors de Catalunya, transferència bancària o bé demanant-nos que fem un càrrec al vostre compte corrent per aquest concepte. L’import corresponent a la participació d’una editorial a l’stand de la FGEE tindrà consideració de quota extraordinària.

Es prega que els annexos es formalitzin a màquina per tal d’evitar confusions a l’hora de transcriure’ls. Si ho desitgeu, ens podeu demanar la versió en Word. El pagament i l’annex s’han de fer arribar a la Secretaria del Gremi d’Editors de Catalunya, abans del dia 29 de febrer. Per a qualsevol consulta o aclariment, podeu posar-vos en contacte amb la Secretaria del Gremi, telèfon 93 215 50 91.

Documentació d’interès:

Més informació: