LOGO-ICEC

El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria ha finalitzat!

L’Institut Català de les Empreses Culturals ha fet pública la convocatòria per a la concessió de subvencions a projectes d’internacionalització d’empreses del sector del llibre, que inclou els ajuts per a l’assistència a fires. (ref. BDNS 625929).

L’objecte d’aquestes bases és subvencionar projectes d’internacionalització d’empreses del sector del llibre que contribueixin a la presència i a la comercialització a l’exterior de la creació i la producció cultural de Catalunya en l’àmbit del llibre.

El període per presentar sol·licituds és del 19 de maig al 2 de juny del 2022 tots dos inclosos.

Les empreses poden presentar un sol projecte per al seu pla d’internacionalització, de manera que s’ha de presentar una única sol·licitud per a totes les accions i fires on vulgueu assistir. El període de les accions per a les que sol·liciteu ajut abraça des del 31 d’octubre de 2021 al 31 d’octubre de 2022. Les accions s’han de portar a terme fora de Catalunya.

Les despeses de viatges per a l’assistència a fires internacionals s’han de documentar, entre altres, amb l’acreditació de l’entrada a la fira.

Us recomanem que llegiu atentament les bases.

Aquest ajut és de tramitació telemàtica obligatòria.

Consultes: