Europa CreativaSi la teva editorial desenvolupa projectes de traducció literària, divendres 16 de març tens una cita a la Sala d’Arts Santa Mònica de Barcelona. El motiu, una sessió informativa sobre els ajuts del Programa Europa Creativa Cultura de la Comissió Europea, que té prevista la publicació de la convocatòria la segona quinzena de març i el termini de presentació de sol·licituds es preveu per al mes de maig de 2018.

La sessió és organitzada per l’Oficina Europa Creativa Desk-Media Catalunya, en col·laboració amb l’oficina Europa Creativa Cultura. La jornada, emmarcada en les sessions #EuropeCalls, té per objectiu incentivar i fomentar la participació del sector editorial català en la convocatòria de suport als Projectes de Traducció Literària del Programa Europa Creativa Cultura, tot informant-los de les principals novetats i ajudant-los a resoldre possibles dubtes.

La sessió s’adreça exclusivament a les editorials interessades a conèixer aquesta línia d’ajuts destinades a finançar la traducció i promoció d’obres de ficció europees (novel·la, còmic, conte, poesia, teatre, literatura infantil, etcètera) d’alt valor literari.

Programa:

Convocatòria:

Inscripcions:

Més informació relacionada: