Radiografia de l’autopublicació i altres publicacions

Us relacionem les darreres publicacions rebudes al Gremi d’Editors de Catalunya, i que hem digitalitzat perquè les pugueu consultar online. Cliqueu sobre el títol de cadascuna per accedir a la publicació en qüestió, allotjada al nostre compte d’Issuu.

PublicacionsSi voleu accedir al canal d’Issuu, trobareu l’enllaç al final de l’article.

«Radiografía de la autopublicación en América Latina»

Publicació del CERLALC (Centro Regional para el Fomento del Libro en América Latina y el Caribe) de 60 pàgines. Inclou un capítol dedicat al panorama de l’autopublicació i un altre a l’impacte de l’autopublicació en la indústria del llibre.

Plan Lector de Euskadi 2018

El nou Pla Lector del País Basc és un recurs d’ajuda i recolzament a disposició de la Comunitat Educativa. És una iniciativa amb la qual es pretén afavorir la competència lectora i fomentar l’afició a la lectura.

Bibliografia selectiva de novetats núm. 113 (febrer 2018)

Publicació periòdica del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura que té com a objectiu facilitar la gestió dels fons de les biblioteques públiques i reforçar el paper de la prescripció lectora dels serveis bibliotecaris. El número inclou les referències bibliogràfiques amb el logotip de l’#eBiblioCat, quan els llibres estiguin disponibles al servei de préstec digital.

Més informació: