Entre les diverses activitats que organitza l’ICEX, dins del Pla ICEX-FGEE per al recolzament a la internacionalització del sector editorial, convoca unes Jornades Tècniques de Llibre Científico-Tècnic a Guatemala i El Salvador, que tindran lloc del 9 a l’11 de juliol.

Aquestes Jornades tenen per objecte donar a conèixer l’oferta i les novetats de les editorials espanyoles en matèria científico-tècnica a compradors i prescriptors d’El Salvador i Guatemala: distribuïdors, llibreters, responsables de compres de biblioteques i centres de qualificació, responsables de licitacions per a universitats i formació professional, i professors universitaris.

El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria ha finalitzat.

Convocatòria i formulari d’inscripció:

Els interessats hauran de seguir les instruccions que ens han fet arribar des de l’ICEX, complir íntegrament les condicions de participació fixades i formalitzar l’imprès corresponent que cal enviar directament a l’ICEX, segons s’indica a la convocatòria.

Feu clic sobre els següents botons d’enllaç per descarregar els documents:

Quota de participació:

La quota de participació s’ha fixat en 1.200 euros + 21% d’IVA i els participants rebran per part de l’ICEX una bossa de viatge de 1.060 euros, que es farà efectiva després de l’activitat.

La FGEE es farà càrrec del transport dels llibres a Guatemala i El Salvador, el cost del qual serà assumit per l’ICEX. Una vegada tancat el període d’inscripció, la FGEE es posarà en contacte directament amb els participants per donar-los les instruccions per l’enviament dels llibres.

Contacte:

Per a consultes i aclariments addicionals:

Cristina Abelenda o Margot Gómez-Arnau
Departamento de Industrias Culturales de l’ICEX
Telèfons: 91 349 18 64 / 91 349 18 10
Correu-e: industrias.culturales@icex.es
Web de l’ICEX: www.icex.es