23-juliol-llibre-rosa

Estimades amigues / Estimats amics,

Dijous 23 de juliol celebrarem, com sabeu, el Dia del Llibre i de la Rosa.

Ja s’apropa la data i, per això, la campanya #TotComençaEnUnaLlibreria s’enfocarà a promoure la jornada del 23 de juliol amb una segona fase comunicativa més intensa.

Perquè la campanya arribi al màxim de gent possible cal la col·laboració de tothom, i que tots utilitzem les nostres eines de comunicació (pàgines web, xarxes socials, butlletins, etcètera) per aconseguir la major difusió possible.

Nous suports per a una nova campanya

La campanya d’aquesta segona fase comunicativa, que posarem en marxa el 6 de juliol, tindrà una nova creativitat que ha de substituir la utilitzada fins ara.

En aquest enllaç (KIT DE CAMPANYA) podreu accedir a diversos formats d’aquesta creativitat per tal que pugueu incorporar-la a les vostres pàgines web, perfils socials o la feu servir en aquells suports que considereu oportú realitzar: bosses, punts de lectura, samarretes, cartells, etcètera.

Etiquetes: #TotComençaEnUnaLlibreria i #23deJuliolDiaDelLlibreiLaRosa

A més, de compartir aquesta creativitat, us convidem a que seguiu utilitzant l’etiqueta de la campanya #TotComençaEnUnaLlibreria en les vostres publicacions a les xarxes socials.

Ara també afegirem l’etiqueta #23deJuliolDiaDelLlibreiLaRosa per tal que el missatge arribi a quanta més gent millor.

Com podeu col·laborar-hi?

Hi ha dues maneres de col·laborar-hi:

Una de genèrica consisteix en pujar a les vostres xarxes socials tota mena de continguts (vídeos dels vostres autors, clients, lectors, col·laboradors, coneguts…) a les vostres xarxes socials amb les etiquetes #TotComençaEnUnaLlibreria i #23deJuliolDiaDelLlibreiLaRosa.

Una segona manera i més específica de col·laborar consisteix a publicar un vídeo a les xarxes on qualsevol persona (un escriptor, un llibreter, però també un lector/a anònim…) respongui a la pregunta: Al llarg de la teva vida, què ha començat en una llibreria? o Què és el que fa diferent a una llibreria d’altres llocs?

Els vídeos poden ser enregistrats amb el mòbil, en format horitzontal, i haurien de tenir una durada de menys d’un minut. Si no és possible fer un vídeo també podeu publicar una imatge amb un comentari.

Dijous 23 de Juliol ha de ser una gran festa del Llibre i la Rosa!

Col·labora-hi! T’hi esperem!

#TotComençaEnUnaLlibreria

Més informació:

Atentament,