The London Book FairReed Exhibitions, organitzadors de la Fira del Llibre de Londres, han anunciat que la The London Book Fair 2020, que tindria lloc a Olympia (Londres) del 10 al 12 de març es cancel·la després de l’escalada de COVID-19 Coronavirus a Europa.

Els efectes, reals i projectats, del Coronavirus són cada cop més evidents a tots els aspectes de la nostra vida aquí al Regne Unit i a tot el món, i molts dels nostres participants s’enfronten a restriccions de viatge. Hem estat seguint les directrius del govern del Regne Unit i treballant amb els consells continuats de les autoritats sanitàries públiques i d’altres organitzacions, i és així que amb la reticència que hem pres la decisió de no continuar amb l’acte d’aquest any“, afirmen els organitzadors.

Els organitzadors també han afegit: “Reconeixem que els negocis han de continuar. Tenint això en compte, donarem suport i col·laborarem amb expositors i visitants per mantenir el nostre món en moviment durant aquest període difícil. Agraïm a tots els del Regne Unit i a una multitud d’altres països que s’han preparat durant l’últim any per oferir el que prometia ser una meravellosa fira de llibres que mostra, com mai, el millor emocionant de la indústria del llibre global. La Fira del Llibre de Londres tornarà, millor que mai, el 2021“.

Com a conseqüència de la cancel·lació de The London Book Fair, no es realitzarà l’acció «Un dia a la Fira de Londres» prevista per al dia 11 de març.

Més informació: