932 155 091 | info@gremieditors.cat

“Compren una històrica llibreria de l’Eixample per evitar el seu tancament”, vist a Tot Barcelona

Notícia publicada a Tot Barcelona el 10 de desembre del 2022. Consulteu l’article original de la notícia clicant aquí: “Compren una històrica llibreria de l’Eixample per evitar el seu tancament”

L’objectiu també és “conservar i potenciar a l’actual plantilla, cuidar de la centenària de la llibreria”

La llibreria Alibri, situada al número 26 del carrer de Balmes (districte de l’Eixample), va obrir les portes el 1925. A finals del passat octubre fonts de la llibreria van explicar a l’ACN que l’establiment abaixaria la persiana abans de finals d’any perquè el seu propietari no volia continuar amb el negoci. Això volia dir que Barcelona s’havia de preparar per al tancament d’un altre comerç tradicional. Finalment, però, no serà així.

Tal com ha informat en un comunicat un projecte barceloní de subscripció literària, Bookish, ha comprat Alibri per evitar el seu tancament. L’objectiu, ha afegit, és “conservar i potenciar a l’actual plantilla, cuidar i conservar la història centenària de la llibreria, renovar i modernitzar l’espai; potenciar les seves activitats i relació amb l’activitat cultural de la ciutat, i convertir-la en un referent cultural”.

“El tancament de la llibreria ens afecta profundament”

Per part seva, el director general de Bookish, Tomàs Casals, ha indicat que en conèixer el tancament d’Alibri va sentir que havia de fer alguna cosa. “Encara que operem un model diferent, som lectors, i el tancament d’una llibreria ens afecta profundament, encara més si és una llibreria de referència com Alibri. Així, era inevitable tenir l’instint de voler salvar-la i pensem de seguida en diverses alternatives”, ha apuntat.

Si vols llegir l’article sencer clica aquí

2022-12-12T10:28:25+00:0012 desembre, 2022|Categories: És notícia, Llibreries, Notícies|Tags: , , , , |
2022-12-12T10:28:25+00:0012 desembre, 2022|Categories: És notícia, Llibreries, Notícies|Tags: , , , , |
Informació destacada
Go to Top