Consulta ja el nou “Tendències”, el web amb articles sobre el present i futur del món editorial

Si vols estar al dia del què es cou al sector editorial, ja pots consultar la darrera publicació de “Tendències del món editorial el nou espai web del Gremi d’Editors de Catalunya que cada quinze dies recopila algunes de les publicacions sobre allò que és novetat per al sector, especialment des de l’àmbit tecnològic.

Clica aquí per accedir al darrer número del Tendències: http://tendencies.gremieditors.cat

Tendències: com és el web?

El lloc web, així, compta amb tres seccions:

  • la tecnologia”, on intentem recollir el més rellevant que es publica en aquest àmbit
  •  “a tenir en compte”, on recollim altres tendències que es donen al món editorial que no tinguin a veure amb les noves tecnologies
  •  “punts de vista”, on fem un recull d’entrevistes o articles d’opinió de persones que reflexionen sobre els canvis i el futur que ens espera, i sobre el que no tothom té el mateix punt de vista. Les opinions expressades en aquest espai no han de ser necessàriament compartides pel Gremi d’Editors de Catalunya

El lloc web s’actualitza cada quinze dies. S’hi pot accedir directament (tendencies.gremieditors.cat) o a través del banner que trobareu al web del Gremi.

Un cop dins, si cliqueu sobre els ítems de les tres esmentades seccions al menú trobareu més notícies sobre el tema que les publicades a la primera pàgina.

D’altra banda, al calendari que trobareu clicant sobre el banner anomenat “hemeroteca”, a la columna de la dreta, podreu accedir a anteriors publicacions, amb les respectives recopilacions d’articles.

Hi ha un newsletter específic: subscribiu-vos-hi!

Cada cop que fem la publicació d’un nou número enviem un newsletter específic sobre el Tendències. A aquest newsletter es pot subscriure qualsevol persona interessada en el present i futur del món editorial. A l’hora, també cal dir que, si no voleu rebre aquest newsletter, podeu donar-vos de baixa sense per això donar-vos de baixa al newsletter general que cada dimecres envia el Gremi sobre qüestions generals.

Enllaços d’interès: