El Gremi d’Editors de Catalunya ha signat acords amb les universitats de Catalunya segons els quals tots els treballadors de les editorials associades gaudiran de descomptes en les matrícules dels màsters, cursos i postgraus.

Universitat Oberta de Catalunya

eeEl Gremi ha signat un conveni amb la Universitat Oberta de Catalunya pel qual els treballadors d’empreses associades poden obtenir un 10% de descompte en programes de màsters propis dels quals destaquem el Màster en Edició Digital, postgraus, especialitzacions, seminaris i cursos d’idiomes, ampliable fins a un 30% en matrícula avançada. I també un 5% de descompte en primeres matrícules de graus i màsters universitaris, ampliable fins a un 15% en matrícula avançada.

Universitat Autònoma de Barcelona

nnmEl Màster en Edició de la Universitat Autònoma de Barcelona ofereix admetre alumnes com alumnes del Màster a personal d’empreses associades amb un descompte del 15% en la matrícula. Aquesta promoció serà aplicable cada curs a un màxim de quatre sol·licituds. El requisit imprescindible per als beneficiaris, a banda de la seva associació, és que han de ser llicenciats o graduats universitaris.

Atenció! Inscriu-te abans de finalitzar el mes de juny per no perdre la teva plaça.

Universitat de Barcelona

UBEl Gremi d’Editors de Catalunya ha arribat a un acord amb l’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona segons el qual tots els treballadors de les editorials associades al Gremi gaudiran d’un 10% de descompte en la inscripció dels cursos que relacionem a continuació: Postgrau en Digital Learning i Experiències d’Aprenentatge Emergent, Postgrau en Literatura Comparada i Literatura Digital, i Postgrau en Digital Marketing Management.

Universitat Pompeu Fabra

Univesitat Pompeu Fabra-BSMEls treballadors de les editorials associades al Gremi tenen ara una oportunitat excepcional per a formar-se en un dels màsters en edició de major reconeixement internacional, el màster de la UPF-Barcelona School of Management, i a un preu únic, amb un descompte total superior als 800 euros. I és que el Gremi d’Editors de Catalunya ha signat un conveni de col·laboració amb la Universitat Pompeu Fabra (UPF)- IDEC segons el qual tots els treballadors de les editorials associades al Gremi gaudiran d’un 10 per cent de descompte si s’inscriuen en el “Màster en Edició” del curs 2017-2018, que tindrà lloc des de setembre de 2017 fins a juliol de 2018 a l’Edifici Balmes de la UPF.