El Gremi d’Editors de Catalunya organitza el curs de formació «Microsoft Excel nivell avançat, programació bàsica», de tres hores de durada, i que tindrà lloc a través de l’aula virtual ZOOM.

Dades del curs:

 • Durada: 3 hores

 • Periodicitat: 1 sessions de 3 hores

 • Dates: Divendres 1 d’abril de 2022

 • Horari: de 09.30h a 12.30h

 • Les classes seran reduïdes, màxim 15 assistents

 • Prova de nivell

Informació general:

El full de càlcul amb Excel és un software recurrent i necessari per a la majoria d’empreses del sector i no s’aprofiten tots els recursos i funcions.

Us proposem una sèrie de càpsules formatives de curta durada i ajustades al nivell de cada alumne, on aprendreu allò que realment us interessa.

Prova de nivell:

Per saber el coneixement del programa en que es troba cada alumne i evitar així assistir a càpsules no adequades es farà una prova de nivell prèvia, de fàcil realització, on a partir de la puntuació obtinguda podreu escollir les càpsules corresponents. Per exemple, un alumne que hagi obtingut una puntuació de 30 punts podrà escollir totes les càpsules de nivell bàsic i nivell mitjà però no serà recomanable que esculli directament les càpsules avançades

Programa: AVA04 (3h.) Programació bàsica

Programació bàsica:

 • Introducció a macros gravades

PROGRAMA EN PDF

Objectius:

Adquirir els coneixements i habilitats necessàries per a poder crear, modificar i treballar amb opcions complexes dels fulls de càlcul EXCEL i poder treballar amb comoditat en tasques de complexitat avançada.

Metodologia:

El curs està dissenyat perquè sigui molt pràctic i àgil. Per a això, prèviament, tots els alumnes rebran un conjunt d’exercicis que es realitzaran al llarg de la sessió, alguns d’ells dirigits amb el formador i altres de manera individual. Tots els exercicis es corregeixen i comenten en classe.

Es realitzarà l’exposició de la matèria mitjançant una presentació, pàgines web, programes o qualsevol recurs en el seu ordinador. Els alumnes veuran en tot moment el monitor de l’expert i podran plantejar dubtes i preguntes.

És requisit saber treballar en l’entorn Windows i/o MacOs

Preus:

 • Import associat: 54€ (Bonificable a càrrec dels crèdits de formació de l’empresa)
 • Import no associat: 68€ (Bonificable a càrrec dels crèdits de formació de l’empresa)

Instruccions de connexió:

Utilitzarem la plataforma ZOOM Cloud Meetings, que és una aplicació gratuïta de videotrucada que es descarrega pel mòbil (Apple Store / Google Play) i també per l’ordinador o tauleta. Aquesta aplicació l’haureu de descarregar per tenir accés al servei.

Abans de l’inici del curs us farem arribar al correu electrònic que ens hagueu facilitat, un enllaç directe per connectar a la formació online, també una ID i una contrasenya per si connecteu directament a Zoom. Comproveu els requisits del sistema (àudio i vídeo) per evitar problemes de connexió. Connecteu-vos 5 minuts abans de l’inici, per comprovar que tot funciona correctament.

Funcionament de les classes:

 • S’iniciarà la sessió amb puntualitat
 • Posteriorment rebreu la presentació del curs

Inscriu-te!

Feu clic sobre el següent botó d’enllaç per formalitzar la vostra inscripció al «Microsoft Excel nivell avançat, programació bàsica»: FORMULARI

Si l’empresa així ho desitja, el Gremi podrà gestionar els procediments administratius amb la Fundació Tripartita, per tal que puguin bonificar-se totalment o parcial la formació realitzada. Per a empreses associades, el cost de les gestions administratives inherents al procés de bonificació serà de 0€. Per a empreses no associades, el Gremi facturarà el 10% del cost del curs en concepte de gestió administrativa de la bonificació. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb la Secretaria del Gremi: formacio@gremieditors.cat