932 155 091 | info@gremieditors.cat

Inscriu-te a la 2a edició del curs, “Stories, el nou llenguatge per construir comunitat”

El Gremi d’Editors de Catalunya organitza la 2a edició del curs de formació bonificada, “Stories, el nou llenguatge per construir comunitat”, de tres hores de durada, i que tindrà lloc a través de l’aula virtual ZOOM.

Dades del curs:

 • Durada: 3 hores
 • Periodicitat: Una sessió de 3 hores
 • Dates: Dilluns 22 de març de 2021
 • Horari: De 9.30h a 12.30h

Objectius:

Les stories són un llenguatge que ha arribat per quedar-se a Instagram i també a altres xarxes. S’han convertit en imprescindibles per la nostra estratègia, creïbles i generen confiança. Ens ajuden a crear comunitat i fidelitzar als nostres seguidors.

En aquesta sessió us donarem les eines per crear una estratègia comunicativa per les stories. Veureu quins continguts publicar i com adaptar els continguts la situació que estem vivint. Donarem trucs per crear stories atractives, aprendrem totes les possibilitats creatives que ens ofereix l’eina i descobrirem com les stories ens poden ajudar a crear vincles amb el nostre públic.

Programa:

 1. Potencial de les stories per crear comunitat.
 2. Com crear continguts interactius i incentivar a la participació.
 3. La gamificació amb stories
 4. Quins són els continguts que funcionen millor.
 5. Exemples inspiradors.
 6. Trucs per crear continguts atractius adaptats a format de les Stories: vídeo i fotografia.

Preus:

 • Import associat: 48 euros (Bonificable a càrrec dels crèdits de formació de l’empresa)
 • Import no associat: 60 euros (Bonificable a càrrec dels crèdits de formació de l’empresa)

Docent:

Monica-UrrutiaMònica Urrútia Azcón, experta en comunicació en xarxes socials i continguts multimèdia. Dinamitzadora de comunitats i creació d’estratègies digitals. Formació en xarxes socials des de 2010. Dona classes magistrals en universitats. Imparteix formacions online i presencials orientades a descobrir el potencial de les xarxes socials com a eina de transformació, innovació i cooperació.

Instruccions de connexió:

Utilitzarem la plataforma ZOOM Cloud Meetings, que és una aplicació gratuïta de videotrucada que es descarrega pel mòbil (Apple Store / Google Play) i també per l’ordinador o tauleta. Aquesta aplicació l’haureu de descarregar per tenir accés al servei.

Abans de l’inici del curs us farem arribar al correu electrònic que ens hagueu facilitat, un enllaç directe per connectar a la formació online, també una ID i una contrasenya per si connecteu directament a Zoom. Comproveu els requisits del sistema (àudio i vídeo) per evitar problemes de connexió. Connecteu-vos quan rebeu les instruccions, 5 minuts abans de l’inici, per comprovar que tot funciona correctament.

Funcionament de les classes:

 • S’iniciarà la sessió amb puntualitat
 • Posteriorment rebreu la presentació del curs

Inscriu-te!

Feu clic sobre el següent botó d’enllaç per formalitzar la vostra inscripció al “Stories, el nou llenguatge per construir comunitat”: FORMULARI

Si l’empresa així ho desitja, el Gremi podrà gestionar els procediments administratius amb la Fundació Tripartita, per tal que puguin bonificar-se totalment o parcial la formació realitzada. Per a empreses associades, el cost de les gestions administratives inherents al procés de bonificació serà de 0€. Per a empreses no associades, el Gremi facturarà el 10% del cost del curs en concepte de gestió administrativa de la bonificació. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb la Secretaria del Gremi: formacio@gremieditors.cat

 

Informació destacada
Go to Top