932 155 091 | info@gremieditors.cat

3a edició del curs, “Instagram, millora la teva estratègia editorial”

El Gremi d’Editors de Catalunya organitza la 3a edició del curs de formació bonificada, “Instagram, millora la teva estratègia editorial”, de quatre hores de durada, i que tindrà lloc a través de l’aula virtual ZOOM.

Dades del curs:

 • Durada: 4 hores
 • Periodicitat: Dues sessions de 2 hores
 • Dates: De dimecres 7 d’abril a divendres 9 d’abril de 2021
 • Horari: de 9.30h a 11.30h

Objectius:

L’objectiu principal és aprendre a crear una bona estratègia comunicativa per Instagram d’èxit. Descobriràs els punts claus per aconseguir el teu objectiu.

Es farà un repàs pels punts claus d’una estratègia comunicativa per deixar d’utilitzar aquesta xarxa de manera intuïtiva i sense obtenir els resultats desitjats. Descobriràs tot el potencial que ofereix la xarxa, com pots utilitzar cadascuna de les diferents plataformes, stories, lives, reels, etc…,per aconseguir el teu objectiu. Aprendràs des de com millorar la presentació del nostre perfil fins a usos innovadors de la xarxa.

Programa:

 1. Com millorar la presentació del teu perfil
 2. Definir quins són els nostres objectius a la xarxa
 3. Com planificar els continguts (eines per programar)
 4. Eines que tenim perdonar visibilitat al perfil i als continguts
 5. Com utilitzar cadascuna de les plataformes (stories, reels, directes i IGTV)
 6. Introducció a usos innovadors de la xarxa del sector cultural.

Preus:

 • Import associat: 64 euros (Bonificable a càrrec dels crèdits de formació de l’empresa)
 • Import no associat: 85 euros (Bonificable a càrrec dels crèdits de formació de l’empresa)

Docent:

Monica-UrrutiaMònica Urrútia Azcón, experta en comunicació en xarxes socials i continguts multimèdia. Dinamitzadora de comunitats i creació d’estratègies digitals. Formació en xarxes socials des de 2010. Dona classes magistrals en universitats. Imparteix formacions online i presencials orientades a descobrir el potencial de les xarxes socials com a eina de transformació, innovació i cooperació.

Instruccions de connexió:

Utilitzarem la plataforma ZOOM Cloud Meetings, que és una aplicació gratuïta de videotrucada que es descarrega pel mòbil (Apple Store / Google Play) i també per l’ordinador o tauleta. Aquesta aplicació l’haureu de descarregar per tenir accés al servei.

Abans de l’inici del curs us farem arribar al correu electrònic que ens hagueu facilitat, un enllaç directe per connectar a la formació online, també una ID i una contrasenya per si connecteu directament a Zoom. Comproveu els requisits del sistema (àudio i vídeo) per evitar problemes de connexió. Connecteu-vos quan rebeu les instruccions, 5 minuts abans de l’inici, per comprovar que tot funciona correctament.

Funcionament de les classes:

 • S’iniciarà la sessió amb puntualitat
 • Posteriorment rebreu la presentació del curs

Inscriu-te!

Feu clic sobre el següent botó d’enllaç per formalitzar la vostra inscripció al “Instagram, millora la teva estratègia editorial”: FORMULARI

Si l’empresa així ho desitja, el Gremi podrà gestionar els procediments administratius amb la Fundació Tripartita, per tal que puguin bonificar-se totalment o parcial la formació realitzada. Per a empreses associades, el cost de les gestions administratives inherents al procés de bonificació serà de 0€. Per a empreses no associades, el Gremi facturarà el 10% del cost del curs en concepte de gestió administrativa de la bonificació. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb la Secretaria del Gremi: formacio@gremieditors.cat

2021-02-15T21:25:57+00:0013 febrer, 2021|Categories: Cursos, Formació Bonificada|Tags: , , |
2021-02-15T21:25:57+00:0013 febrer, 2021|Categories: Cursos, Formació Bonificada|Tags: , , |
Informació destacada
Go to Top