El Gremi d’Editors de Catalunya organitza el curs “Eines de Google per la millora de la teva eficàcia professional“, que comença el proper dilluns 18 de gener, i per al que ja queden poques places.

El curs constarà de quinze classes de dues hores i mitja, de 10.00 a 12.30 hores, tots els dilluns i dimecres compresos entre el 18 de gener i el 24 de febrer de 2016.

De modalitat presencial, s’impartirà a la seu del GEC (València, 279, 1r, de Barcelona) i està dirigit a treballadors, autònoms i aturats, amb prioritat d’inscripció per als treballadors d’empreses agremiades.

Amb aquest curs seràs capaç de conèixer a nivell professional i en profunditat, totes les eines de Google, de gran utilitat per al teu treball i que contribuiran a la millora de la teva eficàcia professional. Aprendrem a optimitzar l’ús del cercador Google, les múltiples opcions i funcionament del servidor de correu Gmail, així com altres aplicacions com el  Drive, el Calendar, Google Plus, i fins i tot a conèixer l’elaboració de sites i blocs.

El curs és cent per cent subvencionable, i forma part del Pla de Formació del Gremi d’Editors de Catalunya, amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) de la Generalitat de Catalunya.

 

Dades del curs:

  • Dates: 18/01/2016 al 24/02/2016
  • Horari: Dilluns i dimecres de 10.00h a 12.30h (30 hores)
  • Lloc: C/València, 279, 1r – 08009 Barcelona

Inscripcions:

Més informació: