Darreres places per al curs “Eines de Google”, organitzat pel Gremi

El Gremi d’Editors de Catalunya organitza el curs “Eines de Google per la millora de la teva eficàcia professional“, que comença el proper dilluns 18 de gener, i per al que ja queden poques places.

El curs constarà de quinze classes de dues hores i mitja, de 10.00 a 12.30 hores, tots els dilluns i dimecres compresos entre el 18 de gener i el 24 de febrer de 2016.

De modalitat presencial, s’impartirà a la seu del GEC (València, 279, 1r, de Barcelona) i està dirigit a treballadors, autònoms i aturats, amb prioritat d’inscripció per als treballadors d’empreses agremiades.

Amb aquest curs seràs capaç de conèixer a nivell professional i en profunditat, totes les eines de Google, de gran utilitat per al teu treball i que contribuiran a la millora de la teva eficàcia professional. Aprendrem a optimitzar l’ús del cercador Google, les múltiples opcions i funcionament del servidor de correu Gmail, així com altres aplicacions com el  Drive, el Calendar, Google Plus, i fins i tot a conèixer l’elaboració de sites i blocs.

El curs és cent per cent subvencionable, i forma part del Pla de Formació del Gremi d’Editors de Catalunya, amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) de la Generalitat de Catalunya.

 

Dades del curs:

  • Dates: 18/01/2016 al 24/02/2016
  • Horari: Dilluns i dimecres de 10.00h a 12.30h (30 hores)
  • Lloc: C/València, 279, 1r – 08009 Barcelona

Inscripcions:

Més informació: