Dia-del-LlibreBenvolguts / Benvolgudes,

És un plaer informar-vos que, després del treball dels darrers mesos des de la Cambra del Llibre de Catalunya, hem tancat uns protocols de seguretat i sanitaris, que compten amb el vistiplau de les administracions públiques, per poder celebrar el Dia del Llibre i la Rosa el proper 23 de juliol, amb parades al carrer de llibres, roses i signatures dels autors.

Cada municipi establirà les seves pròpies condicions en funció d’aquests protocols.

En el cas de la ciutat de Barcelona es confirma que cada llibreria i floristeria podrà posar una parada al carrer davant del seu establiment.

Al mateix temps, s’habilitarà durant tot el dia l’espai central del Passeig de Gràcia perquè editors, llibreters, distribuïdors i floristes que ho sol·licitin puguin posar-hi una parada per vendre llibres, roses i organitzar signatures de llibres.

Donat que s’han d’extremar les mesures de seguretat, especialment en l’espai tancat del Passeig de Gràcia, hem de determinar amb urgència quines són les necessitats reals d’espai. Demà us podrem fer arribar les característiques tècniques del perímetre del Passeig de Gràcia perquè pugueu fer ràpidament les peticions de parades al Gremi de Llibreters, que és qui s’encarregarà de la seva distribució.

Cambra del Llibre de Catalunya

Barcelona, 1 de juliol de 2020