Article publicat al Nació Digital el 28 de març del 2022. Fes clic per veure l’article original

Tres mil persones assisteixen a les diferents activitats, amb moltes converses que han hagut de penjar el cartell d’entrades exhaurides

El Festival MOT tanca la vuitena edició amb èxit d’assistència, tant en el format presencial com en el virtual. De fet, la meitat de les activitats han exhaurit les entrades i la resta han tingut una alta ocupació. Les converses també s’han pogut seguir pel canal de Youtube –en directe i en diferit–, on s’ha arribat al voltant de cinc mil visualitzacions fins ara.

Prop de tres mil persones s’han acostat a les diverses sessions celebrades a la sala El Torín d’Olot i la Biblioteca Carles Rahola de Girona, així com a les activitats de les setmanes anteriors. De les 16 converses, sis han exhaurit les entrades i la resta s’ha arribat a una alta ocupació.

Una de les novetats d’aquesta edició ha estat el muntatge que s’ha fet al vestíbul de la Biblioteca Carles Rahola de Girona, amb un format de grades similar al de la sala El Torín d’Olot, fet que ha generat un ambient més proper i acollidor.

Aquestes dues setmanes han passat per Olot i Girona autors nacionals i internacionals com Selva Almada, Eva Baltasar, Xuan Bello, Paolo Cognetti, Pep Coll, Yan Lianke, Miquel Martín, Brenda Navarro, Joan Francesc Mira, Llucia Ramis i Toni Sala, entre d’altres.

“Hem complert l’objectiu del MOT, que és el d’acostar els lectors i autors amb una temàtica actual i concreta.” afirma Glòria Granell, codirectora del festival. Per la seva part, Judit Badia, l’altra codirectora, valora que s’ha parlat “de la vida al camp, de la ruralitat, des de diferents punts de vista, un tema d’interès i universal en la literatura, que hem posat en diàleg aquestes dues setmanes”.

Si vols llegir l’article sencer clica aquí