La Fira Internacional del Llibre de Guadalajara (Mèxic) se celebrarà del 26 de novembre al 4 de desembre de 2016 i tindrà Amèrica Llatina com a Invitada d’Honor. Aquesta fira és la trobada més important del sector editorial d’Iberoamèrica, un esdeveniment on conflueixen el comerç de drets d’explotació editorial, els principals agents distribuïdors del continent americà i un ampli festival cultural obert al públic, en què el llibre i els autors són els protagonistes. Prop de 2.000 segells editorials de 44 països i més de 20.000 professionals involucrats del món editorial en espanyol es donaran cita en aquesta ciutat mexicana.

 

El Gremi, present a la Fira

fil_icecEl Gremi d’Editors de Catalunya estarà present per segona vegada a la “FIL 2016” amb un estand institucional de la Generalitat de Catalunya que estarà a disposició de les empreses i entitats del sector del llibre de Catalunya. L’organització de l’estand anirà a càrrec de l’Àrea de Mercats de l’ICEC, amb la col·laboració de l’Àrea del Llibre i el Gremi d’Editors de Catalunya.

Amb aquest estand, en el qual tindran representació 35 editorials, es vol donar un impuls més gran a l’activitat de les editorials i dels diferents agents del món del llibre de Catalunya, tot oferint una imatge conjunta del sector als professionals llaltinoamericans. L’estand està concebut per donar a les empreses que s’hi acreditin un espai per treballar, realitzar trobades amb professionals d’altres països i exposar la diversitat i la vitalitat de la producció editorial catalana.

 

Calendari

Les jornades i horaris de la fira dedicats als professionals són: Dilluns 28, dimarts 29 i dimecres 30 de novembre, de 9.00h a 17.00h. La resta de dies de la fira, l’estand institucional romandrà obert.

 

Imatges de l’estand de l’ICEC del 2015

 

Més informació: