Espanya comptarà amb un pavelló on es mostraran publicacions espanyoles i on assistiran creadors, representants del sector del llibre espanyol i editorials

Fira-Llibre-SharjahEspanya participarà com a país convidat d’honor a la Fira Internacional del Llibre de Sharjah, Unió dels Emirats Àrabs Units, que tindrà lloc del 3 al 13 de novembre de 2021, coincidint amb l’Exposició Universal de Dubai. Aquesta trobada s’organitza des de 1982 i és el més gran del món àrab.

L’esdeveniment compta amb una secció per a editorials i una altra per a escriptors i amb una forta presència del llibre infantil i juvenil. L’edició de 2019, l’última íntegrament presencial, va acollir a 1.874 editorials de 77 països i 2,3 milions de visitants que van tenir accés a uns 20 milions de llibres en exposició.

Espanya, com a país convidat d’honor, comptarà amb un pavelló en la construcció on col·laboraran el Consell de Negocis d’Espanya a la UEA i l’Oficina de Turespaña a Abu Dhabi i on es mostraran publicacions espanyoles i assistiran creadors, representants del sector del llibre espanyol i editorials .

En paral·lel també tindrà lloc dos programes professionals. D’una banda, la Conferència de ALA (American Library Association) que comptarà amb l’experiència de bibliotecaris de la regió, dels Estats Units i d’altres països i on les biblioteques del país convidat d’honor participaran per enfortir les relacions literàries i els llaços entre els dos països. I, d’altra banda, la Conferència d’Editors de la Fira Internacional del Llibre de Sharjah (SIBF) que constarà de seminaris sobre negocis editorials àrabs i internacionals, el programa d’aparellament ‘Matchmaking Program’ i les oportunitats per a sol·licitar la beca de traducció SIBF . El país convidat d’honor, juntament amb els seus editorials representades, tindrà l’oportunitat de participar en aquesta conferència.

Més informació: