logo-frankfurt-buchmesseL’Institut Català de les Empreses Culturals – ICEC, mitjançant la seva marca d’internacionalització Catalan Arts Books, posarà un any més a disposició del sector del llibre un estand institucional en la Fira del Llibre de Frankfurt, la qual tindrà lloc del 19 al 23 del proper mes d’octubre.

L’estand, organitzat per l’Àrea de Mercats de l’ICEC, estarà gestionat per l’Associació d’Editors en Llengua Catalana i compartit amb el Gremi d’Editors de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Ramon Llull. El seu objectiu és oferir una imatge conjunta del sector i proporcionar als professionals un espai de negoci on desenvolupar les seves activitats a la fira amb les màximes facilitats.

La Fira del Llibre de Frankfurt està considerada com la major plataforma comercial per a tots aquells sectors que composen el sector del llibre i el principal fòrum internacional per a la compravenda de drets editorials.

Enguany, Espanya serà el país convidat d’honor a la fira, el que suposa una oportunitat per mostrar la solidesa i projecció del sector editorial català, així com la diversitat i qualitat de la creació feta a casa nostra.

L’estand institucional català s’ha acordat dividir-lo en diferents formes de participació per tal de facilitar la presència del màxim nombre d’editors.

  • Dos mòduls + dues taules + cadires d’ús exclusiu

  • Un mòdul + taula + cadires d’ús exclusiu

  • Mig mòdul i taula + cadires, només si dues empreses es posen d’acord en compartir-lo

  • Zona col·lectiva, sense cost. Taula d’ús comú

Modalitats de participació:

DOS MÒDULS + DUES TAULES + CADIRES
2.500 euros
Dos cossos de prestatgeries i ús exclusiu de dues taules i cadires. Inclou la inscripció firal, la inserció en el catàleg com a co-expositor i tres acreditacions. Espai pensat especialment per a editors que tradicionalment tenien estand propi, necessiten espai d’exposició i hi són permanentment.

UN MÒDUL + TAULA + CADIRES
1.500 euros
Un cos de prestatgeries i ús exclusiu d’una taula i cadires. Inclou la inscripció firal, la inserció en el catàleg com a co-expositor i dues acreditacions.

MÒDUL COMPARTIT (NOMÉS SI DUES EMPRESES ES POSEN D’ACORD EN COMPARTIR-LO)
Aquesta modalitat comporta la utilització d’una taula i tres cadires amb una altra empresa amb la qual us heu de posar d’acord. El repartiment del seu ús és un assumpte privat entre ambdós expositors i el Gremi no hi prendrà part.

ZONA COL·LECTIVA. TAULES I CADIRES D’ÚS COMÚ
Sense cost
El nombre de llibres a exposar estarà en funció de l’espai disponible, amb un màxim de 4 exemplars. Els llibres s’exposaran en prestatgeries i els editors disposa­ran d’una zona de treball d’ús comú. No inclou l’acreditació ni la inscripció firal ni la inserció en el catàleg; però ho podeu contrac­tar opcionalment amb un cost de 328 euros, que inclou una acreditació.

estand-catala-frankfurt-2021

Estand català a Frankfurt 2021

Inscripcions:

Cal fer la inscripció a través de l’enllaç al formulari de participació abans del dia 10 de maig. A continuació, des de la Secretaria ens posarem en contacte amb vosaltres per facilitar-vos els diferents formularis de la fira.

Més informació: