Espanya serà el país invitat d’honor a la 46a Kolkata International Book Fair, que se celebrarà del 29 de gener al 9 de febrer de 2023.

La fira tindrà lloc al Central Park Mela Ground, SaltLake de Calcuta (Índia), organitzada per Publishers and Booksellers Guild, en horari de 12h a 20h. Es tracta d’una fira professional i amb públic general. El nombre de visitants enregistrats l’any 2022 va ser de dos milions de persones i el nombre de professionals va arribar fins als 600 inscrits.

La representació d’Espanya anirà a càrrec del Ministerio de Cultura y Deporte que estarà present en un estand amb una exposició cultural, conjuntament amb la Federación de Gremios de Editores de España la qual participarà amb una exposició de llibres dirigit als professionals del sector.

Us facilitem la informació que ens ha fet arribat la FGEE, així com la convocatòria de participació en aquesta fira. Us demanem que llegiu atentament tota la documentació.

Convocatòria i condicions de participació

L’estand col·lectiu tindrà una superfície de 80m2 amb 10 mòduls individuals que es posen a disposició dels editors interessats en participar-hi.

La modalitat i la contribució dels participants en el cost de l’estand és la següent:

Mòdul individual: 400 euros
Annex I – Participació individual

Cal trametre, degudament formalitzat l’annex I per a la inclusió al catàleg firal.

Al realitzar la reserva del mòdul s’ha d’efectuar el pagament total de l’import al Gremi d’Editors de Ca­talunya preferentment per transferència bancària.

L’import corresponent a la participació d’una editorial en l’estand de la FGEE tindrà consideració de quota extraordinària, per la qual cosa el Gremi emetrà una factura per aquest concepte (amb exempció d’IVA, d’acord amb l’article 20.Uno.12º de la Llei 37/1992 de l’IVA).

Es prega que els annexos es formalitzin a màquina per tal d’evitar confusions a l’hora de transcriure’l. Si ho desitgeu, ens podeu demanar la versió en Word.

El pagament i els annexos s’han de fer arribar a la Secretaria del Gremi d’Editors de Catalunya abans del dia 30 de novembre.

Coordinadora de l’activitat: 

Més informació: