Feria LimaLa Fira Internacional del Llibre de Lima 2018 comptarà amb Espanya com a País Invitat d’Honor. La representació espanyola anirà a càrrec del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, que estarà present amb una mostra cultural en la que s’inclouran llibres premiats i diverses exposicions.

La Federación de Gremios de Editores de España participarà amb un estand col·lectiu de 80m2 on les editorials podran participar amb un mòdul individual (un expositor) o amb un mòdul compartit (dos expositors).

La fira tindrà lloc del 20 de juliol al 5 d’agost de 2018.

Participació:

Les editorials que hi vulguin participar hauran d’enviar la fitxa de participació en la modalitat que correspongui (mòdul individual o mòdul a compartir).

TERMINI AMPLIATEl termini d’admissió de sol·licituds va acabar el dia 27 de desembre de 2017. TERMINI AMPLIAT! Els interessats encara esteu a temps de participar-hi.

Des del Departament de Comptabilitat del Gremi d’Editors de Catalunya s’enviarà una nota de càrrec per aquest concepte. L’import corresponent a la participació d’una editorial en l’estand de la FGEE tindrà consideració de quota extraordinària.

Es prega que els annexos es formalitzin a màquina per tal d’evitar confusions a l’hora de transcriure’ls. Si ho desitgeu, ens podeu demanar la versió en Word.

Ajut de l’ICEX:

En principi, aquest certamen no forma part del Pla Sectorial a realitzar per la FGEE durant 2018, en el marc del Conveni de Col·laboració signat amb ICEX-España Exportación e Inversiones. No obstant, en el cas de comptar amb un nombre significatiu de participants, l’ICEX estudiarà la possibilitat d’incloure aquesta activitat dins del Pla Sectorial i les editorials participants podran beneficiar-se d’un ajut de l’ICEX.

Infografia-FIL-Lima-2018

Termini d’inscripció:

El termini de recepció de les sol·licituds de participació acaba el dia 27 de desembre. El pagament i els annexos s’han de fer arribar a la Secretaria del Gremi d’Editors de Catalunya, abans d’aquesta data (info@gremieditors.cat).

Més informació: