Us relacionem les darreres publicacions rebudes al Gremi d’Editors de Catalunya, i que hem digitalitzat perquè les pugueu consultar online. Cliqueu sobre el títol de cadascuna per accedir a la publicació en qüestió, allotjada al nostre compte d’Issuu.

Publicacions rebudesSi voleu accedir al canal d’Issuu, trobareu l’enllaç al final de l’article.

Planes nacionales de lectura en Iberoamérica 2017: Publicació del CERLALC amb la relació dels plans de lectura dels diversos països de Llatinoamèrica i una comparativa dels plans integrats en els estudis dels anys 2005, 2013 i 2017. Inclou també la Declaración de Valparaíso per a l’enfortiment dels plans de lectura iberoamericans.

Informe sobre l’Estat de la Cultura i de les Arts a Catalunya 2017: El CoNCA ha publicat el seu informe anual sobre l’estat de la cultura i de les arts a Catalunya sota el títol «La cultura, eix de les polítiques públiques», inclou l’anàlisi de les polítiques culturals al país a partir d’un seguit de taules temàtiques i territorials de reflexió i debat, cinc articles encarregats a experts sobre imatge i comunicació culturals i un últim capítol amb les dades de la cultura, que el CoNCA recull des del 2013 per identificar, des d’una àmplia perspectiva, les tendències del sector a nivell econòmic i social. El document inclou també un conjunt de recomanacions.

Bebés lectores ¿Cómo leen los que aún no leen?: Dossier publicat per CERLALC i la Fundació SM dedicat a la primera infància.

Bibliografia selectiva de novetats núm. 112 (desembre 2017): Publicació periòdica del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura que té com a objectiu facilitar la gestió dels fons de les biblioteques públiques i reforçar el paper de la prescripció lectora dels serveis bibliotecaris. En aquesta publicació s’inclou també una llista de recomanacions de llibres infantils que acompanyen la Carta als Reis 2018.

Butlletí de novetats de la Biblioteca Central: Número 255 (novembre 2017). Publicació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Més informació: