Estand català a Bolonya 2019Finalment la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya informa a tots els expositors i visitants que, a causa de la propagació del Coronavirus COVID-19 a Itàlia, la fira d’enguany queda cancel·lada. Malauradament, la propagació de l’epidèmia ha arrasat totes les esperances de celebrar la Fira fins i tot en les dates recentment anunciades del 4-7 de maig.

Per tant, la Fira de Bolonya ha pres la difícil decisió de no esperar més. Des de l’organització ja treballen per recrear l’ambient i les oportunitats de negoci i de xarxa que fan que la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya sigui un esdeveniment únic, el lloc més important del món editorial infantil i un centre cultural que ofereix una visió general de les noves tendències creatives internacionals.

“Aquests dies estem davant d’una autèntica emergència, que no només implica el nostre país sinó que, malauradament, té una dimensió internacional“, ha anunciat Antonio Bruzzone.

La necessitat de contenir la propagació del Coronavirus ha fet necessària la introducció de límits estrictes en els viatges entre països, i això té un efecte significatiu en totes les formes de negoci“, afirmen des de l’organització. El sistema firal, que es basa en reunions presencials i en xarxa, ha hagut de fer front a una situació sense precedents: afirmen que l’objectiu, ara més que mai, és donar suport a les empreses i assegurar les millors circumstàncies per al reposicionament d’iniciatives individuals davant aquesta situació.

La Fira, en la qual el 90% dels expositors arriben de l’estranger, hauria estat impensable proposar un esdeveniment en el qual “els participants no podrien participar amb la tranquil·litat necessària i en l’ambient d’amistat i col·laboració que caracteritza aquesta gran comunitat internacional que cada any es conflueix a Bolonya“, expressen.

Reproduïm a continuació la nota rebuda per la fira:

BCBF_postponed_2021

Més informació:

Pàgina web oficial de la fira: www.bookfair.bolognafiere.it