Logo_VII_CILEL‘Instituto Cervantes i La Real Academia de la Lengua Española, RAE, han obert les inscripcions perquè tots aquells editors que hi estiguin interessats puguin participar en la celebració del “Paseo del Libro”, una activitat cultural que organitzen en el marc del VII Congreso Internacional de la Lengua Española i que consisteix en un espai multidisciplinar amb casetes d’exposició destinades a totes aquelles empreses o institucions que desitgin mostrar els seus projectes o productes. Els organitzadors ofereicen casetes de 9 metres quadrats per un preu de 150 dòlars.

Si hi esteu interessats, us podeu posar en contacte directament amb el Departament de Publicacions de l’Instituto Cervantes abans del 23 de Gener.

 

 

VII Congreso Internacional de La Lengua Esp
añola

El VII Congreso Internacional de la Lengua Española, que tindrà lloc del 15 al 18 de març de 2016 a Puerto Rico, és un congrès que es celebra cada 3 anys en països de llengüa hispana. En aquesta edició participaràn quasi 150 ponents i hi assistiràn professors i mestres de Puerto Rico així com públic -universitaris, agents culturals, representants d’institucions- d’altres països. Els convidats d’excepció seràn l’escriptor peruà Mario Vargas Llosa i el filòsof espanyol Emilio Lledó.