feria-del-libro-BogotaEl dia 29 de gener serà l’últim dia per a entregar a la Secretaria del Gremi d’Editors de Catalunya les sol·licituds per a participar a la 29ª edició de la Feria Internacional del Libro de Bogotá.

Com ja vam anunciar, la Federación de Gremios de Editores de Espanya ha decidit participar-hi i a més està fent gestions amb l’organització per tal que tots aquells interessats que hi assisteixin puguin participar en la Rueda de Negocios que organitza Precolombia.

Les editorials que hi vulguin participar hauran d’enviar la fitxa de participació en la modalitat que correspongui (mòdul individual o mòdul a compartir) a la Secretaria del Gremi i efectuar el pagament total de l’import mitjançant transferència bancària, taló nominatiu al Gremi d’Editors de Catalunya o bé demanar un càrrec al vostre compte.

Si teniu qualsevol dubte o necessiteu més informació, poseu-vos en contacte amb el Gremi (Tel. 93 215 50 91).

29ª edició de la Feria Internacional del Libro de Bogotá

La Feria Internacional del Libro de Bogotá -FILBo- tindrà lloc a Bogotá del 19 d’Abril al 2 de Maig i és l’event de promoció de la lectura i del sector editorial més important de Colòmbia i dels més destacats d’Amèrica Llatina.

Els dies dedicats als professionals seràn el 25, 26 i 27 d’Abril i aquest any tindrà com a país convidat a Holanda. Un país amb una llarga tradició literària que va desde els relats clàssics medievals a la realitat contemporània d’avui dia.