LAABTotes les obres participaran en un esdeveniment de presentació el 9 de juliol

Ja s’han donat a conèixer els noms de les obres seleccionades que participen en aquesta primera edició del LAAB. Aquesta iniciativa és un laboratori d’adaptació al sector audiovisual d’obres literàries editades i publicades vinculades a la ciutat de Barcelona. Està impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona a través de la Barcelona Film Commission. El seu objectiu és ajudar els productors o programadors del sector audiovisual a adquirir drets de la propietat intel·lectual d’obres literàries per a utilitzar-les en múltiples propostes de producció i finestres de distribució.

Diversos especialistes analitzaran ells llibres participants i la seva capacitat per a ser adaptats al mitjà audiovisual. S’escolliran 6 de les obres que passin a avaluació, i aquestes rebran una ajuda econòmica de 5.000 euros per a facilitar la primera versió de guió.

El LAAB organitzarà un esdeveniment el dia 9 de juliol a El Born Centre de Cultura i Memòria (Plaça Comercial, 12) en el qual totes les obres participants es presentaran als representants del sector audiovisual amb capacitat de liderar el seu desenvolupament: productors, antenes i guionistes. En aquest esdeveniment es coneixeran els projectes que rebin ajuda econòmica i es presentaran juntament amb la resta d’obres davant aquests representants. Així es propiciarà l’entorn per a crear les connexions que permetin que es converteixin en obres audiovisuals.

El catàleg d’obres seleccionades es pot consultar AQUÍ

Pots inscriure’t a l’esdeveniment en el següent enllaç. La inscripció és gratuïta però obligatòria per participar.

Més informació: