Jornada Taboo'ks: Del llibre a la pantalla. Inscripcions obertesEl proper dilluns 9 d’octubre de 2017, de 10:00h a 14:00h, tindrà lloc la ‘Jornada Taboo’ks: Del llibre a la pantalla’, dins el marc de la 50a edició del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

Serà a l’Espai Industry Hub by Catalan Films & TV (Hotel Meliá Sitges – Carrer de Joan Salvat Papasseit, 38, Sitges), i comptarà amb una masterclass sobre adaptació cinematogràfica, una presentació de les obres finalistes de la convocatòria Taboo’ks i una taula rodona sobre els aspectes creatius i legals de les adaptacions literàries en el cinema i en la televisió.

La jornada s’adreça principalment a editors, agents literaris i productors audiovisuals, i és d’entrada gratuïta, prèvia inscripció i fins a completar aforament. No es requereix acreditació del Festival.

PROGRAMA

10.00h – Benvinguda a càrrec de Mònica Garcia Massagué, subdirectora de la Fundació; Àlex Navarro, coordinador Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya; i Patrici Tixis, president del Gremi d’Editors de Catalunya.

10.15h –  Ponència de Nick Antosca, escriptor i productor, creador de Channel Zero (HBO), sobre el procés creatiu de l’adaptació com a escriptor, i com a creador de contingut audiovisual.

Presenta Miquel Barceló, crític, editor i escriptor; jurat de la convocatòria Taboo’ks

10.45h –  Presentació de les 5 obres finalistes de la convocatòria Taboo’ks.

11.45h –  Coffee break.

12.15h –   Taula rodona ‘Del llibre a la pantalla’, sobre les oportunitats de l’adaptació literària, al voltant dels aspectes creatius i legals en les adaptacions literàries al cinema i la televisió. Comptarà amb la participació de:

Modera Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

13.30h –  Precs i preguntes.

14:00h –  Conclusions i clausura de la sessió.

Descarregar el programa de la jornada