Us informem que l’ICEX, en el marc del Pla ICEX-FGEE per al recolzament a la internacionalitzacio del sector editorial, convoca per segon any unes Jornades Tècniques de Llibre Infantil i Juvenil a Austin, Texas (EE.UU.) que tindran lloc el dia 23 de maig de 2018. Les novetats presentades per les editorials participants correspondran a les matèries següents: literatura infantil i juvenil, àlbum il·lustrat i materials educatius complementaris (no llibre de text).

L’objecte d’aquestes jornades és donar a conèixer l’oferta i les novetats de les editorials espanyoles en matèria infantil i juvenil a compradors i prescriptors dels Estats Univts de l’àrea de Texas (distribuïdors, llibreters, bibliotecaris i responsables de compra dels centres educatius, especialment de centres duals d’ensenyament bilingüe espanyol-anglès).

La quota de participació ha estat fixada en 1.100 euros + IVA. Les editorials rebran, per part de l’ICEX, una bossa de viatge per import de 910 euros, que es farà efectiva una vegada hagi finalitzat l’activitat.

Inscripció:

La inscripció cal realitzar-la a través del portal de l’ICEX: abans del dia 9 de febrer.

La Federación de Gremios de Editores de España es farà càrrec de l’organització del transport dels llibres a Texas i l’ICEX del seu cost.

Més informació:

Per a qualsevol aclariment sobre aquesta activitat:

Cristina Abelenda o Margot Gómez-Arnau
Tel. 91 349 18 64 o 91 349 18 10
Correu-e: industrias.culturales@icex.es