#TotComençaEnUnaLlibreriaJa s’ha iniciat la primera etapa de la campanya #TotComençaEnUnaLlibreria. Aquesta campanya es desenvoluparà fonamentalment a les xarxes socials i l’hem de construir entre tots per la qual cosa és imprescindible la vostra col·laboració. Hem realitzat una creativitat que volem es converteixi en la imatge de la campanya. En aquest enllaç: KIT DE CAMPANYA podeu accedir a diferents formats amb la finalitat que pugueu incorporar-la a les vostres pàgines web, perfils socials o la feu servir en aquells suports que considereu oportú (bosses, punts de lectura, samarretes, cartells, etc.). Si necessiteu algun format que no s’inclogui per a la seva aplicació, preguem que ens ho feu saber a través del correu electrònic prensa@fge.es per a sol·licitar la seva realització.

Per a la segona fase us farem arribar un altre KIT per tal que pugueu fer el canvi per a la celebració del Dia del Llibre i la Rosa el 23 de juliol.

A més a més de compartir aquesta creativitat, en aquesta primera etapa ens agradaria que la xarxa servís d’escenari on qualsevol usuari pugui explicar què és per a ell el que fa única la visita a una llibreria o bé que expliqui aquella experiència viscuda en un d’aquests establiments. Per això us proposem diverses formes per participar:

-Pujant vídeos dels vostres autors, clients, lectors, de vosaltres, de col·laboradors, de coneguts, etc. a les vostres xarxes socials amb l’etiqueta #TotComençaEnUnaLlibreria i esmentant el perfil de la campanya a les xarxes. A Instagram i a Twitter aquests perfils porten el nom de la campanya @totcomençaenunallibreria

-Us proposem que en vídeo es respongui a la pregunta: Al llarg de la teva vida, què ha començat en una llibreria? o Què és el que fa diferent una llibreria d’altres llocs?

-Els vídeos poden ser gravats amb el mòbil i no han de tenir una durada de més d’un minut.

-Una altra opció és que envieu a totcomencaen@gmail.com els vostres vídeos per poder-los compartir a través del perfil que s’ha creat de la campanya.

-Si no és possible el vídeo, també podeu pujar alguna imatge i/o un comentari amb una imatge.

Amb la finalitat de cercar la difusió a les xarxes seria important comptar amb personatges coneguts, les ‘veus’ d’autors i lectors de reconegut prestigi; per això, als editors us demanem que ens ajudeu a aconseguir l’adhesió d’autors que pertanyin als vostres segells que, a través de les seves històries gravades en vídeos breus, estiguin disposats a col·laborar amb la campanya, bé en els seus perfils socials, bé remetent-vos els vídeos per a què ens els feu arribar.

Als llibreters i distribuïdors, us animem també a què inviteu els vostres clients lectors a compartir la campanya a les vostres xarxes socials i a difondre històries i anècdotes ja sigui amb vídeos, textos o imatges relacionades amb les vostres llibreries, fent servir també l’etiqueta #TotComençaEnUnaLlibreria.

Volem que aquesta campanya tingui continuïtat al llarg de les properes setmanes per la qual cosa quantes més veus i més difusió millor.

Atentament,

Més informació: