La Cambra del Llibre de Catalunya fa públic un nou acord amb CEGAL sobre LibriRed

Cambra del Llibre de CatalunyaLes dues entitats consideren que el projecte és estratègic per al sector

La Confederación Española de Gremios y Asociaciones de Libreros (CEGAL) i la Cambra del Llibre de Catalunya, que fins ara han gestionat conjuntament el projecte LibriRed, han decidit, de comú acord, que sigui CEGAL qui assumeixi únicament i exclusivament la gestió de LibriRed a tots els efectes, tant a nivell comercial com administratiu.

Com es recordarà, el 2015 es va posar en marxa LibriRed, una eina d’informació de les vendes i els estocs dels títols vius al mercat bibliogràfic espanyol. El projecte va ser fruit de l’acord entre CEGAL i la Cambra del Llibre de Catalunya per posar en comú les seves bases de dades (Cegal en Red i LibriData, respectivament) i realitzar una proposta comercial conjunta.

Després d’aquesta etapa inicial, en què LibriRed s’ha dotat de contingut i de recursos tècnics, els nous acords que han signat CEGAL i la Cambra preveuen que aquesta última continuarà facilitant informació de LibriData a LibriRed per enfortir el projecte i així complementar les dades que es reben a través de Cegal en Red.

CEGAL i la Cambra consideren que LibriRed segueix essent un projecte estratègic per a la millora de l’eficiència del nostre sector i mantenen la voluntat de continuar apostant-hi.

2017-11-08T03:16:03+00:00 9 febrer, 2016|Categories: Comerç interior|Tags: , , |
2017-11-08T03:16:03+00:00 9 febrer, 2016|Categories: Comerç interior|Tags: , , |