Cambra del Llibre de CatalunyaLes dues entitats consideren que el projecte és estratègic per al sector

La Confederación Española de Gremios y Asociaciones de Libreros (CEGAL) i la Cambra del Llibre de Catalunya, que fins ara han gestionat conjuntament el projecte LibriRed, han decidit, de comú acord, que sigui CEGAL qui assumeixi únicament i exclusivament la gestió de LibriRed a tots els efectes, tant a nivell comercial com administratiu.

Com es recordarà, el 2015 es va posar en marxa LibriRed, una eina d’informació de les vendes i els estocs dels títols vius al mercat bibliogràfic espanyol. El projecte va ser fruit de l’acord entre CEGAL i la Cambra del Llibre de Catalunya per posar en comú les seves bases de dades (Cegal en Red i LibriData, respectivament) i realitzar una proposta comercial conjunta.

Després d’aquesta etapa inicial, en què LibriRed s’ha dotat de contingut i de recursos tècnics, els nous acords que han signat CEGAL i la Cambra preveuen que aquesta última continuarà facilitant informació de LibriData a LibriRed per enfortir el projecte i així complementar les dades que es reben a través de Cegal en Red.

CEGAL i la Cambra consideren que LibriRed segueix essent un projecte estratègic per a la millora de l’eficiència del nostre sector i mantenen la voluntat de continuar apostant-hi.