Com és habitual LIBER rebrà una missió comercial inversa dels Estats Units d’Amèrica en la qual hi participen un bon nombre de bibliotecaris. La Federación de Gremios de Editores de España, en col·laboració amb l’ICEX i l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya a Miami, ha organitzat una trobada dimecres 12 d’octubre, de 8.30 a 10.00 hores, a la Sala 1.3 CC1 del recinte Gran Via de la Fira de Barcelona.

Després de donar la benvinguda als bibliotecaris, aquests faran una breu presenta­ció de la seva biblioteca i de 09.30h a 10.00h s’oferirà un cafè-esmorzar a tots els assistents.

Biblioteques participants

A través del següent enllaç, podeu consultar les dades de les biblioteques que formen part d’aquesta missió in­versa. Manca la confirmació de les quatre biblioteques marcades amb un asterisc. Aconsellem que aneu consultant aquest enllaç que serà actualitzat a mida que tinguem les confirmacions.

Inscripció

Per a participar a la trobada és obligatori cursar una inscripció prèvia, que s’ha de comunicar abans del dia 29 de setembre per correu electrònic a comext@fge.es, posant en còpia a info@gremieditorscat.es.

LIBER 2016

La Feria Internacional del Libro, LIBER 2016, se celebrarà enguany a Barcelona del 12 al 14 d’octubre. Recordeu que al nostre web podeu trobar tota la informació: el programa d’activitats, el programa d’invitats i un recull de tots els newsletters publicats per Liber, així com les notícies publicades al nostre propi web. Podeu accedir a aquesta pàgina clicant aquí.