LIBER 2018Com és habitual LIBER rebrà una missió de bibliotecaris dels Estats Units d’Amèrica. La Federación de Gremios de Editores de España, en col·laboració amb l’ICEX i l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya a Miami, ha organitzat una trobada dimecres 3 d’octubre, a les 8.30, a la Sala 1.1 (CC1), recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

Programa de l’activitat:

08.30h  – Trobada amb els participants de la Missió de Bibliotecaris USA

Participen:

  • Cristina Abelenda, Cap del Sector Editorial de l’ICEX
  •  Antonio Mª Ávila, director executiu de la Federación de Gremios de Editores de España
  • Alina San Juan, Responsable de Comerç Exterior de l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya a Miami

Després de donar la benvinguda als bibliotecaris, aquests faran una breu presenta­ció de la seva biblioteca i de 09.30h a 10.00h s’oferirà un cafè-esmorzar a tots els assistents.

Inscripció:

Per a participar a la trobada és obligatori cursar una inscripció prèvia, que s’ha de comunicar abans del dia 14 de setembre per correu electrònic a comext@fge.es, posant en còpia a info@gremieditors.cat

Biblioteques participants:

A través del següent enllaç, podeu consultar les dades de les biblioteques que formen part d’aquesta missió in­versa i que han confirmat l’assistència a LIBER. Manca la confirmació de tres bibliotecaris.

El llistat final, juntament amb les dades de contacte dels bibliotecaris es publicarà en breu al web de LIBER, dins de l’Àrea de l’Expositor. També es farà públic el llistat de distribuïdors USA i les instruccions per a poder sol·licitar reunions amb els bibliotecaris i distribuïdors invitats.

LIBER 2018:

La Feria Internacional del Libro, LIBER 2018, se celebrarà enguany a Barcelona del 3 al 5 d’octubre. Recordeu que al nostre web podeu trobar tota la informació: el programa d’activitats, el programa d’invitats i un recull de tots els newsletterspublicats per Liber, així com les notícies publicades al nostre propi web. Podeu accedir a aquesta pàgina clicant aquí