Us relacionem les darreres publicacions rebudes al Gremi d’Editors de Catalunya, i que hem digitalitzat perquè les pugueu consultar online. Cliqueu sobre el títol de cadascuna per accedir a la publicació en qüestió.

Si voleu accedir al canal d’Issuu del Gremi, trobareu l’enllaç al final de l’article.

«El libro educativo en España. Curso 2019-2020»: Informe anual elaborat per ANELE i presentat a la premsa el dia 5 de setembre.

«Digital Education at School in Europe»: Informe de la Comissió Europea sobre l’educació digital i l’escola a Europa, segons dades facilitades pels Governs de cadascun dels països que en formen part (156 pàgines)

«Mujeres y lectura»: Editat pel laboratori contemporani de foment de la lectura de la Fundación Germán Sánchez Ruipérez. Document complet (50 pàgines) amb una anàlisi creuada sobre la consolidació de les dones com les més compromeses amb la lectura literària i de llibres en general.

«The Business of Books 2019»: Anàlisi global dels mercats de llibres de consum a tot el món amb un resum de les principals tendències i dades rellevants elaborat per Frankfurter Buchmesse (14 pàgines)

Més informació: