Us relacionem les darreres publicacions rebudes al Gremi d’Editors de Catalunya, i que hem digitalitzat perquè les pugueu consultar online. Cliqueu sobre el títol de cadascuna per accedir a la publicació en qüestió, allotjada al nostre compte d’Issuu.

publicacions rebudesSi voleu accedir al canal d’Issuu, trobareu l’enllaç al final de l’article.

«El libro educativo en España. Curso 2018-2019»: Informe anual elaborat per ANELE i presentat a la premsa el dia 6 de setembre.

«Panorama de la gestión colectiva del derecho de autor y derechos conexos en Iberoamérica»: Publicació del CERLALC (Centro Regional para el Fomento del Libro en América Latina y el Caribe) de 104 pàgines.

«Agotamiento del derecho e importaciones paralelas de libros»: Publicació del CERLALC (Centro Regional para el Fomento del Libro en América Latina y el Caribe) de 55 pàgines amb aspectes econòmics i implicacions per al sector editorial iberoamericà. Inclou una referència a l’esgotament de l’entorn digital.

GREMI –Indústria i Comunicació Gràfica de Catalunya: Publicació periòdica del Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya. Número 262 corresponent al segon trimestre de 2018.

Butlletí de novetats de la Biblioteca Central: Número 262 (juliol-agost 2018). Publicació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Més informació: