LibrosDelZorroRojo_02L’editorial “Libros del zorro rojo” ha canviat la seva seu. Des d’aquest mes la podeu trobar al carrer Llull, 51, 6è4a, de Barcelona (codi postal 08005).

Amb més de 200 títols publicats, Libros del Zorro Rojo és una editorial independent fundada el 2o04 que s’ha consolidat com una editorial de referència en l’edició d’obres Il·lustrades.

La major part del seu fons el constitueixen desenvolupaments propis, molts d’ells publicats en coedició amb reconegudes editorials d’Europa i América.

Al seu catàleg infantil destaquen treballs de prestigiosos equips autorals com Julio Cortázar i Emilio Urberuaga, Eduardo Galeano i Antonio Santos, Pablo Neruda i Elena Odriozola, José Saramago i Manuel Estrada, Federico García Lorca i Javier Zabala.

Al seu catàleg per a joves i adults sobresurten autors clàssics de la literatura universal com Edgar Allan Poe, Robert Louis Stevenson, Franz Kafka, Herman Melville, Jack London, George Orwell, Charles Baudelaire o Charles Bukowski.

“Libros del zorro rojo” ha rebut els darrers anys dos importants distincions: el 2011 va rebre el “Premio Nacional a la Mejor Labor Editorial” per part del Ministerio de Cultura de España, i l’any 2015 va rebre el “Premi a la Millor Editorial de Europa” de la Fira de Bolonia.

El seu web és: www.librosdelzorrorojo.com