S’ha obert la segona convocatòria del projecte MediaFutures que tanca el proper 27 de gener.

MediaFutures ofereix a artistes, startups i pimes finançament, assessorament i suport pel desenvolupament de solucions innovadores que abordin la desinformació i fragmentació de la societat durant la pandèmia del coronavirus, així com el foment de la participació dels ciutadans en periodisme de qualitat, educació científica i processos democràtics.

Els programes oferts són els següents:

  • Artists for Media: un programa de residència de sis mesos per a artistes per explorar dades i tecnologia i el seu impacte en les persones i la societat.
  • Startups for Citizens: programa d’acceleració de sis mesos per a startups per crear un producte o servei que fomenti maneres noves i significatives d’interaccionar amb el contingut dels mitjans de comunicació.
  • Startup Meet Artist: un programa mixt de residència i acceleració de sis mesos per a equips de startups i artistes per desenvolupar col·laborativament noves idees al voltant de la tecnologia de dades i les arts.

Les empreses emergents, les pimes i els artistes estan convidats a presentar-se a la convocatòria amb solucions al repte que planteja la convocatòria.

Més informació aquí