Benvolguts / Benvolgudes,

Atesa la comunicació que acaba de fer el Govern de la Generalitat de Catalunya sobre la situació sanitària i les mesures extraordinàries que s’aplicaran en diversos territoris, especialment a Barcelona i la primera àrea metropolitana, els gremis que conformen la Cambra del Llibre de Catalunya han acordat de suspendre l’espai comú de parades al Passeig de Gràcia de la capital (vegeu, si us plau, el comunicat de la Cambra del Llibre i del Gremi de Floristes).

Es manté el Dia del Llibre i la Rosa: cada població s’ha d’adaptar a la realitat sanitària particular i les llibreries han de respectar les normes de seguretat, protecció i higiene que s’estableixin. Tan bon punt es publiqui el decret anunciat avui en el DOGC us informarem de si s’hi preveuen restriccions concretes addicionals per als espais comercials.

Nota de la Cambra del Llibre de Catalunya i del Gremi de Floristes sobre el 23 de juliol:

La Cambra del Llibre de Catalunya, institució que agrupa els gremis i associacions d’editors, llibreters, distribuïdors i de la comunicació gràfica de Catalunya, juntament amb el Gremi de Floristes, comuniquen que, d’acord amb les noves mesures adoptades per les autoritats sanitàries, el Dia del Llibre i de la Rosa del 23 de juliol se celebrarà, a la ciutat de Barcelona, a cada llibreria i floristeria i renuncien a l’espai comú que estava previst al Passeig de Gràcia. A la resta de municipis de Catalunya se celebrarà d’acord amb la situació sanitària que tingui cada un d’ells.

La Cambra del Llibre i el Gremi de Floristes volen agrair l’esforç i el suport que estan rebent del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de l’Ajuntament de Barcelona i de la totalitat d’ajuntaments de Catalunya així com d’altres empreses i institucions que estan contribuint a fer possible un retrobament dels lectors amb els autors el proper 23 de juliol amb totes les garanties de seguretat que exigeix el moment en el que vivim.

Cambra del Llibre de Catalunya
Gremi de Floristes de Catalunya

Barcelona, 17 de juliol de 2020

Més informació: