El Gremi d’Editors de Catalunya organitza el seminari de formació «L’editing com una de les belles arts», que tindrà lloc a les seves instal·lacions.

Objectius:

El seminari posarà en valor el treball de editing entès com l’ajust important d’un text per part de l’editor, abans que el material es lliuri a redacció. La intervenció pot afectar tant el fons (contingut) com a la forma (estil) d’un determinat material.

Programa:

  1. La relació amb l’autor abans de conducta al treball de editing
  2. La tasca pràctica d’ajust
  3. La relació amb l’autor quan l’editing està acabat

A qui va adreçat:

Es practica l’editing des de l’ADN de lector consumat i intuïtiu, que reconeix amb facilitat quan i on un text falla. Ara bé, aquesta capacitat pot conrear-se. Per tant, el seminari està dedicat a persones que vulguin posar en pràctica aquestes qualitats, aplicant-les a la realitat del nostre mercat editorial, on es que ha creat una demanda important de professionals que coneguin a fons aquest ofici.

Dades del curs:

  • Durada: 3 hores
  • Periodicitat: 1 sessió
  • Dates: dimecres 6 de novembre de 2019
  • Horari: 18.00h a 21.00h

Preus:

  • Import associat: 45 euros (bonificable a càrrec dels crèdits de formació de l’empresa)
  • Import no associat: 57 euros (bonificable a càrrec dels crèdits de formació de l’empresa)

Docent:

Silvia Querini va néixer en Torino (Itàlia) fa ara seixanta-quatre anys. En 1974, després d’una breu estada a Londres, es va traslladar a viure a Barcelona, i aquí es va llicenciar en Filologia Hispànica.

En 1981 Querini va començar la seva marxa en el món editorial com a responsable de diferents catàlegs, i de 2002 a 2018 va exercir com a directora literària de Lumen, un segell que forma part del grup Penguin Random House.

Fa vint anys va començar a compaginar el seu treball com a editora amb la docència, i imparteix cursos de postgrau sobre edició en la universitat Pompeu Fabra.

Inscriu-te!

Feu clic sobre el següent botó d’enllaç per formalitzar la vostra inscripció al curs “En bona companyia”: FORMULARI

Si l’empresa així ho desitja, el Gremi podrà gestionar els procediments administratius amb la Fundació Tripartita, per tal que puguin bonificar-se totalment o parcial la formació realitzada. Per a empreses associades, el cost de les gestions administratives inherents al procés de bonificació serà de 0€. Per a empreses no associades, el Gremi facturarà el 10% del cost del curs en concepte de gestió administrativa de la bonificació. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb la Secretaria del Gremi: formacio@gremieditors.cat