El festival de literatura i arts infantil i juvenil, FLIC, és una trobada internacional, interdisciplinària i intersectorial que reflexiona sobre el nou paradigma de la literatura infantil i juvenil i les possibilitats que ofereixen els mitjans digitals a la creació literària. Les jornades estan dirigides a il·lustradors, escriptors, creadors digitals i analògics, editorials, start-ups, mentors, plataformes de mecenatge i finançament i a tots aquells professionals interessats en els processos d’innovació creativa i emprenedoria en el sector literari i digital.

Les editorials interessades en assistir o participar en el Programa professional del FLIC FESTIVAL, FLICPRO, que tindrà lloc del 15 al 19 de novembre, en línia i al Museu del Disseny podran:

  • Presentar tres llibres del seu catàleg davant del públic del FLIC (docents, bibliotecaris, mediadors literaris, llibreters i amants de la literatura infantil i juvenil
  • Reunir-se en el marc del Mercat de l’Edició amb editors i agents internacionals, especialitzats en LIJ interessats en la compra i venda de drets, i conèixer nous creadors emergents (es podran visualitzar els seus portafolis en línia i entrevistar aquells que siguin del seu interès)
  • I escolar una vintena de xerrades i conferències  de 40 autors, editors i experts en LIJ a nivell internacional

Les editorials interessades en participar-hi han d’adquirir l’entrada «Editor/a nacional». Aquesta entrada dona accés a totes les activitats del FLICPRO (xerrades i mercat de l’edició). Cal omplir un formulari de registre; també en el cas que vulguin presentar els seus llibres al programa seleccionant les dates disponibles per presentar-los. Seguidament es confirmarà la reserva.

La data límit per inscriure’s per a la presentació de llibres acaba el divendres 12 de novembre!

Més informació i consultes: